Skip to content Skip to footer
Lun - Vin 9:00 - 17:00
Punct de lucru: Str. Paris 2A Timișoara
Sediul firmei: Str. Bujorilor nr.44 Timișoara
despre-noi-7
despre-noi-6

Transformăm soarele în energie, visurile în realitate

Energia generată de panourile solare este curată și regenerabilă. Cu fiecare rază de soare care atinge aceste panouri, producem electricitate fără a emite gaze cu efect de seră sau alte substanțe poluante în atmosferă. Astfel, contribuim activ la reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător și la combaterea schimbărilor climatice.

Produsele noastre de energie verde, cum ar fi panourile solare și dispozitivele de stocare a energiei, aduc numeroase beneficii atât pentru consumatori, cât și pentru mediu. Ele reprezintă o soluție eficientă și durabilă pentru a ne satisface necesitățile de energie într-un mod prietenos cu mediul și economic.

Despre noi

Scopul Nostru

Scopul nostru este de a revoluționa eficiența relațiilor dintre furnizori și clienți. Ne concentrăm pe siguranța și rapiditatea livrărilor, asigurând distribuirea eficientă a comenzilor către clienți.

Dorim să creăm o relație mai strânsă cu furnizorii noștri și să asigurăm siguranța clienților noștri în toate aspectele.

Transformăm Conexiunile

Revoluționăm modul în care furnizorii și clienții interacționează, aducând eficiență și inovație în relații.

Eficiență și Rapiditate

Ne străduim să asigurăm livrări rapide și sigure, pentru a vă aduce produsele dorite în cel mai scurt timp posibil.

Parteneriat Durabil

Construim parteneriate pe termen lung cu furnizorii și clienții noștri, bazate pe încredere și colaborare.

Siguranță Garantată

Prioritatea noastră este siguranța clienților noștri, fie că este vorba de produsele noastre sau de relația pe care o dezvoltăm.

Expertiza Noastră

Cu o expertiză vastă în domeniul energiei verzi, suntem specializați în distribuția de panouri solare și accesorii de depozitare. De asemenea, oferim servicii de consultanță și management pentru proiecte în domeniul parcurilor fotovoltaice.

Avem o istorie bogată de colaborare cu instituții și clienți în dezvoltarea de proiecte de parcuri solare în Europa și în alte țări.

Despre noi

Soluții pentru Viitor

Suntem mai mult decât un simplu magazin online. Oferim soluții complete pentru energie verde și parcări solare industriale și private. Colaborăm cu furnizori și fabrici de producție din China, asigurând produse de înaltă calitate pentru implementarea proiectelor.

Clienții noștri existenți au deja proiecte și aprobări pentru construcția de parcuri solare, iar gama noastră variată de produse acoperă nevoile proiectelor de la proiecte private la proiecte industriale.