Skip to content Skip to footer
Lun - Vin 9:00 - 17:00
Punct de lucru: Str. Paris 2A Timișoara
Sediul firmei: Str. Bujorilor nr.44 Timișoara
Port de Barcelona -  logistics port (Barcelona Free Port)
Young man working at a warehouse with boxes

Import, Export și Comerț - Dezvoltarea Legăturilor Globale

Într-o lume tot mai interconectată, importul, exportul și comerțul au devenit coloane vertebrale ale economiilor naționale și ale afacerilor internaționale. China, cunoscută ca o putere economică în ascensiune, joacă un rol crucial în această panoramă globală, alături de multe alte țări din întreaga lume.

Suntem dedicați să servim ca o poartă deschisă către această lume globală, facilitând atât importul de produse de înaltă calitate din toate colțurile lumii, cât și exportul produselor noastre în întreaga lume.

Importul - Acces la Produse de Top din Toată Lumea

Importul este cheia pentru a aduce varietatea și calitatea în viețile noastre. Căutați ingrediente exotice pentru rețetele tale? Noi le avem. Doriți tehnologie de ultimă generație sau echipamente profesionale? Le puteți găsi în magazinul nostru online. Suntem partenerii tăi în căutarea produselor de cea mai înaltă calitate, colaborând cu furnizori de încredere din întreaga lume.

Exportul - Promovarea Produselor Noastre în Lumea Întreagă

Pe lângă import, exportul este o parte crucială a activității noastre. Ne mândrim cu faptul că putem oferi produse locale de înaltă calitate unei audiențe globale. Produsele noastre sunt apreciate în întreaga lume pentru calitatea, autenticitatea și inovația lor. Exportăm cu mândrie bunuri și produse manufacturate din Romania către clienți din întreaga lume, contribuind astfel la dezvoltarea comerțului internațional și la construirea de punți culturale între țările noastre.

Comerțul - Motorul Dezvoltării Economice

Comerțul este motorul dezvoltării economice. Într-o lume în continuă schimbare, facilităm interacțiunile comerciale între companii și consumatori. Ne angajăm să oferim un mediu sigur și transparent pentru tranzacțiile dvs. comerciale, facilitând astfel creșterea afacerii dvs. și sporind accesul la produse și servicii de încredere.

Despre noi

Scopul Nostru

Scopul nostru este de a revoluționa eficiența relațiilor dintre furnizori și clienți. Ne concentrăm pe siguranța și rapiditatea livrărilor, asigurând distribuirea eficientă a comenzilor către clienți.

Dorim să creăm o relație mai strânsă cu furnizorii noștri și să asigurăm siguranța clienților noștri în toate aspectele.

Transformăm Conexiunile

Revoluționăm modul în care furnizorii și clienții interacționează, aducând eficiență și inovație în relații.

Eficiență și Rapiditate

Ne străduim să asigurăm livrări rapide și sigure, pentru a vă aduce produsele dorite în cel mai scurt timp posibil.

Parteneriat Durabil

Construim parteneriate pe termen lung cu furnizorii și clienții noștri, bazate pe încredere și colaborare.

Siguranță Garantată

Prioritatea noastră este siguranța clienților noștri, fie că este vorba de produsele noastre sau de relația pe care o dezvoltăm.
Despre noi

Extindere Globală și Intermediere Eficiente

SMADI INTERNATIONAL TRADE SRL are o prezență dinamică pe piețele internaționale, colaborând atât cu țări din Europa, precum Serbia, Ungaria, Croatia, Austria, Italia și Spania, cât și cu parteneri din afara Uniunii Europene, inclusiv China, Emiratele Arabe Unite, Turcia și SUA. Ne specializăm în identificarea furnizorilor cu prețuri competitive pentru a extinde prezența pe piața UE și în a oferi servicii de intermediere eficiente între diversele părți implicate. Cu o abordare globală și un portofoliu diversificat de parteneriate, suntem pregătiți să vă susținem în atingerea obiectivelor dvs. comerciale la nivel internațional.